Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak objednávat pobyty na Travelking a podobných serverech je vždycky sázka do loterie.

A pro velkou část hotelů (nejen v ČR) platí wi-fi zdarma = wi-fi ve veřejných prostorech hotelu - většinou recepce, lobby apod.

0 0
možnosti
JV

V Harmonii 2 jsme strávili pět nocí koncem září, jak píši níže. Víme také, že fotografie jsou vždy hezčí, než je skutečnost. S vaším příspěvkem většinou souhlasím, ale nechce se mi věřit, že by strava před námi a po nás mohla být lepší. Nevaříme jako pan Pohlreich, ani nechodíme do podobných restaurací, ale s mužem jsme se shodli, že večeře co do kvality byly hrozné a nedostatečně teplé jídlo dokonce nabídli ohřát v mikrovlnce. Není to jen o ceně, jak někteří píší, cena a kvalita jsou dvě různé věci. Pouze v den příjezdu byla večeře jednotná, na což jsme byli upozorněni, dále jsme si vybírali ze tří jídel. Wi-Fi na pokoji fungovala, televize již byly nové, matrace proleželé, mužovi nabídli podložku. Myslíme si, že na stránkách hotelu i CK, kde jsme hotel našli, byly opravdu "gastro" fotky, které už vymazali. Ještě by mohli vymazat ty krásně prostřené stoly. Stejně tak opravila CK i informaci o servírovaných večeřích. Po příjezdu jsem jim totiž napsala připomínky. Naše dovolené jsme trávili jak ve 4* a 3*, ale i ve 2*, tak můžeme porovnávat, ale to nebylo u nás.

0 0
možnosti
JV

Oprava: Toto je reakce na příspěvek pana Doležala.

0 0
možnosti
TD

Dobrý den,

nedávno jsme také byli na hotelu a musím ne úplně souhlasit s touto, podle mě, tendenčně vedenou recenzí, jestli se tomu tak dá říct. Když budu reagovat na váš článek a začnu od začátku, tak byli jsme ubytovaní na Harmonii 1, což jsem věděl hned od začátku a našli jsme si zároveň na internetu, která to je budova a kde to je. Na procházce jsme také viděli, že Harmonie 2 se opravuje a je to tam i napsané, takže by mě vůbec nenapadlo tam jít, ale chápu, to by pro čtenáře nebylo tak zajímavé, kdybyste tu nedala fotky hotelu, kde probíhá rekonstrukce. S čím s vámi musím souhlasit jsou vlhké stěny v patře, kde je wellness, někde staré kachličky, ale zase bazén mi přijde pěkný, ale jak jsem již psal, fotky něčeho pěkného se vám tu nehodí. Když postoupím k vašim fotkám s jídlem, tak to mi přijde úplně mimo mísu tu dávat s prominutím rozrýpané, ze 3/4 snědené jídlo, to by pak vypadalo blbě i od pana Pohlreicha. My jsme byli teda s jídlem spokojeni, stačí se i podívat na recenze na Googlu, kde některé fotky jídel jsou a vypadají normálně. Ještě jsem se díval na stránky hotelu a nemůžu tam najít tu "gastro" fotku, takže je možné, že si ji TravelKing přidal sám, to by si měli opravit. S Wi-Fi jsme na pokoji problém neměli, ale je možné, že někde nemusela jít, to nepopírám, ale zase na stránkách mají Wi-Fi na recepci, baru, atd. a z TravelKingu chápu, že všude. Když porovnám fotky ze stránek s reálem, tak vše odpovídá, takže si nemyslím, že ze strany hotelu jde o klamavou reklamu, jak tady všichni píšou. Na závěr bych chtěl říct, že služby i vybavení odpovídají ceně a i přes pár drobných nedostatků nebudeme mít problém se sem vrátit.

S pozdravem Doležal

0 0
možnosti
LK

ty wogo přání vlahého večera to se jen tak nevidí :-D

1 0
možnosti
LK

No opravdu je to skanzen 80. let v detailech s plynulým přechodem do 90. let.

1 0
možnosti
Foto

Socialismus neskončil, socialismus trvá...........

1 0
možnosti
Foto

naprosto nechápu souvislost se socialismem.

0 0
možnosti
Foto

Vzpomněla jsem si,kolik jsme platily. 7500 za 3 dospělé, na 2 noci s polopenzí, jednou masáží a parafínovým zábalem na ruce/os.

Večeře ze tří jídel, objednat se muselo den předem. No jak ve školní jídelně...jak způsobem objednání, tak vzezřením.

Když to srovnám s pobytem ve Frantovkách, kde jsme za osobu platily stejně...úplně jiná liga.

1 0
možnosti
JH

J15a11n 14H11u65t22a74ř

28. 10. 2023 10:05

Není to spíš pro ČOI ?

2 0
možnosti
Foto

Ano, už jsem ji kontaktovala.

1 1
možnosti
ZZ

Pracujete v dětské léčebně v Luhačovicích a neznáte úroveň místních hotelů a lázeńských domů ?

To je tedy opravdu velmi smutné.

0 0
možnosti
Foto

Znám a bojuji za úroveň dětské léčebny, v níž sama pracuji. Zajímat se o všechna ostatní zařízení ve svém okolí (která nemají s mou profesí, ani osobním životem, žádnou spojitost), bohužel nezvládám, ale zamyslím se nad sebou. Bláhově jsem si myslela, že v dnešní době lze věřit informacím, jež o sobě instituce veřejně hlásají, jelikož konfrontace se lží, i veřejný pranýř, je s možnostmi současných technologií velmi snadnou odvetou. O čemž svědčí i čtenost mého blogu. Kdyby se takto zachovali všichni nespokojení hosté, možná by peklo zvané Harmonie už dávno nehyzdilo reputaci nádherných Luhačovic. Blog je o klamavé reklamě. Je přece zcela irelevantní, ze kterého města šmejdí provozují svou činnost. Ale protože se stále nachází lidé, kteří místo viníka, grilují oběť, nic se nezmění.

6 0
možnosti
MB

Byl jsem tam 30.12.2017 - 1.1.2018. Silvestrovský pobyt.

Asi to zprovoznili po podzimní pauze. Na pokoji divný vzduch. Šel jsem otevřít okno. Z rámu se vysypalo na zem asi 2 kg berušek. Když rozmáčknete 1 berušku, smrdí to jenom trochu. Když jich rozšlápnete desítky, je to fakt hodně cítit.

Co se jedlo večer si už nevzpomínám, ale po novoroční párkové snídani jsme si se ženou zašli do Ogara v Pozlovicích. Personál byl sice ještě trochu pomuchlaný, oční víka na půl žerdi, ale usměvavý a ochotný. A ta jejich kyselica, no to byl úžasný životabudič!

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)