Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za upozornění na hotel Harmonie v Luhačovicích.

9 0
možnosti
JV

Našla jsem si, že hotel Harmonie má ještě v Luhačovicích a okolí několik partnerských hotelů, např. Hotel Vltava a Vila Bystrica.

3 0
možnosti
DS

Mazec, poslala bych tam hygienu a obchodní komoru. Ale uznávám, že Ty máš takový dosah, že to bude skoro totéž. Děvčata, držte se.

6 0
možnosti
VB

V50i83l71é65m 90B96a27r75á10k

27. 10. 2023 17:50

Fuj, brrrr. Tam by mě udržela bez scény jenom moje žena, kdyby řekla, ať nedělám scény. Bral bych to jako bojovku Návrat v čase.

Díval jsem se na www, ale jde poznat, že se tam zastavil čas tak v roce 1992. A to je to co vystavují. No a vy ukazujete, co nevystavují.

4 0
možnosti
RK

R79a13d47i21m 51K64a24l62a79s

27. 10. 2023 16:59

Jak tu byla zmíněno, cena okolo 6000 Kč pro dvě osoby s all inclusive na dvě noci a nějakou tou procedurou je v lázeňském městě hodně podezřelá...

Co bych viděl jako problematické, jsou některé fotografie na stránkách hotelu. Ty skutečně působí klamavě.

Ale nemyslím si nutně, že pozitivní recenze jsou vymyšlené. Existuje spousta lidí, kteří na kvalitnější ubytování nemají, ale rádi by do lázní. A řadě z nich je pak jedno, že hotelové zařízení včetně služeb připomíná slavné časy Revolučního odborového hnutí. Hodně takových navíc složí hlavu bez problémů ledaskde.

Doporučuji proto se nejméně z 80% orientovat cenou. V případě pobytu se mi podobně nemilý zážitek ještě nestal, ale vytrestal jsem se při nákupu zaručeně kvalitních levných věcí. Také jsme našel kladné recenze a navíc jsem znal člověka, který si uvedené pořídil a byl maximálně spokojen. Jenže dotyčný k tomu následně připojil větu, která je při bližším zkoumání všeříkající: za ty prachy je to perfektní... A v tom je ten háček. Není vůbec málo takových, kteří připomínají Leliho ze Slavností sněženek a rádi výhodně nakupují levné zboží... třebas s kazem... A navíc jsou ještě spokojeni...

Osobně už vím, že pokud je cena skutečně nízká, jdu od toho, vím, že uvedené není pro mě a fotografiím ani recenzím nepřikládám větší váhu.

0 0
možnosti
AH

Na této úvaze je pozoruhodné, že se vůbec nezabýváte myšlenkou, že by bylo dobré danou věc především prozkoumat vlastním rozumem, jaká je ta věc sama o sobě.

1 0
možnosti
JV

Procestovali jsme toho hodně, ale protože si občas koupím Vincentku a v Luhačovicích jsme nikdy nebyli, jeli jsme přes celou republiku tam. Wellness jsme nevyužili, jeli jsme za turistikou a Luhačovice i okolí se nám moc líbily. V Harmonii 2 jsme letos v září strávili 5 nocí a jsme vyléčeni z dovolené u nás doma. Před odjezdem domů jsme se dozvěděli, že zde bude probíhat rekonstrukce na apartmány, která už tedy začala, jak vidím. Původně jsme si mysleli, že je ubytování v Harmonii 1 lepší. V Harmonii 2 bylo vše starší a v jídelně ještě ubrusy s nápisem "rekreace ROH", ale recepce ani chodby nebyly tak strašné. I pokoj s koupelnou a balkonem byl po částečné rekonstrukci. Nejhorší byla kvalita jídla. Snídaně by šly, ale večeře přímo hrůza. Nejvíc mě dostal zeleninový karbanátek - spojená mražená zelenina, kterou se nikdo nesnažil ani trochu zpracovat. Servírované jídlo si představuji jinak, ne jako na vojně do ešusu a pak sami odnést ke stolu. Nechápu, jak si mohl někdo u nás objednat all inclusive!? Příště si připlatíme a zase raději někam poletíme.

3 0
možnosti
PS

Karma a respekt. Já bych to tam prostě nějak překlepal vytrvale nacházel jen to dobré a ignoroval to špatné. A na takových "telátkách" jako jsem já je to asi založené. No a pak jsou zde lidé jako vy co se nebojí a nám telátkům vlastně pomáhají.

5 0
možnosti
JB

J82i10ř79í 74B11o33č31e50k

27. 10. 2023 11:56

proto s dětma hledáme ubytování na Airbnb. Na recenze se dá plus minus spolehnout a pokud je to Superhostitel, má ze sebou určitou pozitivní minulost. Nikdy jsme se nespletli a vždy to bylo to, co jsme očekávali. Samozřejmě ne ala inclusive a wellness, ale to na dovolené nepotřebujeme

1 0
možnosti
MK

ten článek je ale přece úplně o něčem jiném, ne low cost dovolené s dětmi

7 0
možnosti
Foto

Tak to je velký špatný brrrrr... já jsem měla naštěstí se svými pobyty vždycky štěstí.

7 0
možnosti
Foto

V skutečnosti velký levný. Za tu cenu můžete jet do Lázní Luhačovice a.s. také se dvěma procedurami a hezčím a čistějším pokojem, ale bez bazénu a pouze s polopenzí. Ale ta se zase dá jíst. Prostě cena 6000,- Kč pro dva dvě noci All Inclusive, bazén, sauna a dvě procedury musí být na úkor kvality. Tím nechci machrovat, já bych tam nejel, ale myslím, že si to klientelu najde mezi nenáročnými.

5 0
možnosti
Foto

Vďaka za info. Niektoré recencie môžu byť zavádzajúce, niekedy si ich píšu prevádzkovatelia samy, stačí sa prihlásiť nejakým menom atď.

2 0
možnosti
AH

Nechápu, proč lidi používají oslovení s tituly i mimo profesní oblast.

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)