Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chápu. Nicméně mne trochu udivuje, že když pracuješ v Luhačovicích (pokud tedy ještě), žes tam nezašla to osobně zkouknout.

Je fajn, že o tom píšeš. Recenze jsou mnohdy zavádějící a klamné.

8 0
možnosti
Foto

Přesně. Já bych preferoval přímo Lázně Luhačovice a.s. Tam mají nabídku pro každou kapsu a nějaký standard drží i v levných ubytováních.

1 0
možnosti
JH

J53a23n 65H89r66u86b75e25š

27. 10. 2023 10:38

Byl jsem tam ubytován jednou před lety a mohu potvrdit, že už tehdy to byl sice návrat do krajiny mého dětství - ale i s tvrdým návratem do dob reálného socialismu. Od stavu interiéru hotelu až po úroveň stravování. A i když to nemáme ve zvyku, popsali jsme tehdy se ženou svoje zážitky v recenzi. Naprosto jsem nechápal a dodnes nechápu ty kladné recenze stoprocentně spokojených - leda by si je personál psal sám. Možná je to zaměstnává natolik, že na nápravu věcí už jim nezbývá čas.

A když už jsme v tom varování před nepříjemnými zážitky, tak obdobně neuspokojivou zkušenost jsme před několika lety udělali v hotelu Slovan v Jeseníku. A pokud jsem zaznamenal jeho další osud, obávám se, že změna k lepšímu je zatím velmi málo pravděpodobná.

6 0
možnosti
JH

J30a13n 20H45r36u93b53e52š

27. 10. 2023 10:48

A i když to může vyznít jako reklama, tak přesně opačné zážitky mám z wellness v Branné (Kolštejn) a v Suché Rudné (Holzberg). To jsou místa zastrčená, ale pokud jde o úroveň služeb, kvalitu ubytování a túry po okolí, tak můžu jen doporučit.

2 0
možnosti
RW

R34o93m39a96n 60W52o72p48a74t

27. 10. 2023 10:33

No nevím. Koukal jsem do GoogleMap a už popis Harmonie I a II, jako jednoduché pokoje v neformáním hotelu by mělo být jasným signálem (🤣). Pravda, recenze oscilují od 1 do 5-ti (sic) hvězd, ale fotky jsou tragicky objektivní. Včetně ještě nenačaté porce té Vámi vyfocené dobroty, UHO v olejovém nálevu, a fakt to vypadá odporně. Já bCh tam teda nejel, ani kdyby ta nabídka byla ještě finančně příznivější.

5 0
možnosti
Foto

Celý vtip spočívá v tom, co čekat za 1 487,5‬0 na osobu za noc? All Inclusive a dvě procedury a neomezený vstup v uvozovkách v pořádné kvalitě za tu cenu nedostanete ani v Turecku, natož v Česku.

3 0
možnosti
AH

Člověk vždy čeká to, co je mu nabízeno, nikoli lež.

10 0
možnosti
Foto

To je jak z doby našeho narození... A pěkný to bylo ještě dřív.

5 0
možnosti
MV

Vůbec bych tam nenastoupil. Odporná harmonie...

3 0
možnosti
VP

A měli jste pobyt objednaný v hotelu nebo na Slevomatu, jak by naznačovala jedna z fotografii? Protože se Slevomatem se dají řešit reklamace velmi dobře. Navíc jsem koukal na nabídku na Slevomatu a spousta z věcí které kritizujete (Wi-fi, výběr jídel, rezervace bazénu) je tam specifikovaná.

1 0
možnosti
Foto

Luhačovice mám rád, jsou moje srdcovka, ale pokud do nich ještě někdy pojedu, pak do zcela jiných objektů.

Například k panu Pančochovi, který provozuje tzv. Učitelský dům.

2 0
možnosti
JH

J82a94n 88H54a28r78v18a46n

27. 10. 2023 9:18

Díky za informace, určitě to mnohým pomůže při rozhodování, zda se tam ubytovat (a možná to nakopne i vedení hotelu).

Nedávno jsem v TV viděl (- Černé ovce) ještě mnohem horší zážitky turistů v Tunisu, kteří tam byli s cestovkou Blue Style. Tak už vím, že s tou nikdy nikam nepojedu.

5 0
možnosti
Foto

Já sama jsem pátrala po recenzích a překvapilo mě, kolik lidí bylo "vlastně spokojeno", že "víc nečekali"...Někteří se prý vrací opakovaně...Nechápu. Já už se tam rozhodně neobjevím, ani kdyby hotel opentlili růžovou mašlí. Blog jsem napsala, aby se skutečnost dostala k co nejvíce lidem.

15 0
možnosti
Foto

J28a24n 26Š32i85k

27. 10. 2023 9:13

Harmonie...Copak jste neviděla film pro pamětníky Rodinné trampoty oficiála Třísky? Jinak Luhačovice jsou spíše pro starší a pokročilé a řada věcí a služeb v nich tomu odpovídá. Ale myslím, že recenze odpovídají tomu, co píšete...Hezký den

4 0
možnosti
Foto

Ten film jsem neviděla, napravím, děkuju a tip:) Ano, klientela byla starší, ale právě proto mi to přišlo smutné - někteří byli spokojení, jako by si ani nezasloužili nic lepšího. Proč? Luhačovice jsou nádherné, a takovéhle instituce jim jen kazí reputaci. Pryč s hotely podobného typu!

9 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)