Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Jste dětská lékařka. A berete život tak, jak je bez obezliček. Vraťte se ke své práci tady u nás v Čechách. Naše děti vás potřebují. Váš blog je na jedničku s hvězdičkou. Také souhlasím i s tím, že většina Vietnamců je slušných a pracovitých, o tom žádná.

4 0
možnosti
JC

Ovšem při dotazu na IPR, co chtějí udělat s tím vietnamským ghetem v Libuši, odpověděli, že uvažují ve vyšším levelu. Tak jsme odešli.

1 0
možnosti
NS

Všichni celní správou počínaje (soudím podle toho, že prodej padělků tam nijak nezastírají ani nezakrývají) a finanční správou (doklad EET Vám v Sapě nikdo nikdy nevydá, jednou (nakupovala jsem tam nějaké plastové hlavy a nohy do obchodu, jsem požádala o doklad - vyndali fungl nové nikdy nepoužité razítko, po bližsím ohledání paragonu doma jsem zjistila, že sídlo má ten prodejce v Pařížské ul., Praha 1) konče jsou jimi dnes a denně korumpováni a upláceni. To bude asi ten vyšší level.

3 0
možnosti
Foto

Asi bych neměla odvahu tam jíst, ale díky za reportáž;-)R^

9 0
možnosti
Foto

přesně tak Jitko-v Praze je tolik výtečných restaurací-já v tom tržišti nikdy ani nebyla ale říká se že tam chodí jíst jen socky-aby ušetřili:-/

takže příčetný a soudný člověk by se spíš styděl že tam vlezl na oběd a ne se s tím chlubit

0 3
možnosti

No, pravda centrum pro vzdělávání a kulturu (krom obchodů a služeb) si představuji poněkud jinak:-) Když jsem v centru Prahy chodila na jazykový kurz, měla jsem cestou možnost nahlédnout ze dvora do kuchyně čínského bistra. Ano, vypadalo to podobně. Děs. A ačkoliv mám SAPA co by kamenem dohodil, nebyla jsem tam.

Ale na té poslední fotce Vám to moc slušíR^

8 0
možnosti
SB

Výborná reportáž a foto. Kus Vietnamu v ČR.

8 0
možnosti
Foto

asi jako by v Anglii udělali reportáž ze života romské rodiny která tam přišla z Česka kvůli vyšším sociálním dávkám, a pak to v médiích prezentovali jako "kus Česka v Británii";-D

0 0
možnosti
DT

:-)R^ Ježíš to je krásné! Přesně takhle nějak si představuju Vietnam, takže to bylo jistě velice stylové. :-) Buďte ráda, že jste to jídlo nedostali tady byl celkem nedávno skandál, že pracovávali do jídla divoké lišky, prý že lahůdka. :-)

Ale to jídlo v druhé restauraci vypadá moc hezky. R^

2 0
možnosti
NS

Což lišky...před lety byla na Nově reportáž, jak pečou maso - letlampou!!:-)

2 0
možnosti
Foto

no to je nápad jet do Sapy na oběd-nejste masochistka?;-D nebo jste té kamarádce něco udělala a ona se vám chtěla pomstít?

každopádně je to trošku laciné:-/

pojedu na Moravu, nafotím tam nejhorší pajzly a udělám blog jak byla Pražačka na Moravě zděšena úrovní tamního pohostinství-podobné schéma tu měl nedávno pan Větvička když nafotil na Kubě ty nejošklivější buchty a udělal z toho blog jaké jsou kubánské ženy krasavice a paní Pilloni zas z Itálie přináší jen černou kroniku takže kdybych znala Itálii jen v jejím podání tak se tam bojím jet-no český humor nějak upadá

0 11
možnosti
NS

Přečtěte si někdy po sobě, co plodíte Vy, drahá intelektuálko.

7 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)