Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J13a55n16a 45M11a57j45o90v42á

19. 1. 2018 23:42

...ale bydlet se tam musí, resp. muselo, krásně. R^

1 0
možnosti
Foto

Vzájemně jsme se s těmi lidmi našli a neradi se loučili. To je vždycky pěkné.

0 0
možnosti

Kačko úplně Vás s panem Klausem chápu:-). Mám v práci parťáka, kterému přezdíváme strýček Pepin a dlužno dodat, že je to stejný kutil jako pan Klaus.Když se pustí do vyprávění, hodinu ho nikdo nezastaví, také rád předvádí co a jak funguje.. Občas nás nachytá na švestkách a vyhrožuje, že si druhý den napíšeme písemku z toho, co nám říkal:-).

1 0
možnosti

:-)R^ Také máme tři ovládání :-) Přístroje jsou do sebe navzájem zapojené a tak zapnutí jedněch vypíná jiné. Občas z toho tečou nervy, když najednou nejde zvuk a chyba může být v čemkoliv. R^

1 0
možnosti
Foto

Já jsem od té doby obezřetná a prosazuju jen jeden ovladač na všechno. Ale stejně se nám jich doma válí několik...;-D

1 0
možnosti

Skoro vam to bydleni tam zavidim. Ale mit za jednema humnama hory, za druhyma i velehory a jezera v okoli take neni k zahozeni.

1 0
možnosti
Foto

Ano, bydlení bylo krásné (z Německa jsem odešla v roce 2014, dopisy zveřejňuji teprv teď). Věž je dokonce místní památkou, což jsem netušila. S Amelií i Klausem si píšeme doposud a už jsme u nich byli po mém návratu z Německa několikrát na návštěvě. Některá životní setkání jsou osudová:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)