Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Kačko, já mám dva syny, tři vnuky, ale přece princezna přišla. Budou cůpky, šatičky, těšila jsem se. Omyl! Eva je další kluk, nesnáší cůpky, šaty, panenky. Spíš kladivo, vrtačku, montovat, rejdit bezhlavě na kole.8-o ale ještě mám naději, v plánu je páté vnouče, třeba to bude ta princeznička;-D

3 0
možnosti
Foto

Jooo, a takhle by to asi dopadlo i u nás.;-D Že zdravím:)

4 0
možnosti
Foto

No jo.

Dcera má 2 kluky 2 roky od sebe. A když se dozvěděla, že (po 2 letech) třetí bude holčička, tak zavládlo v dámské části rodiny nadšení: Princezna!

Teď má princezna rok a něco, a jsme zvědaví. Xena byla totiž taky princezna.

Ale vás obdivuju, tři ogaři s ročními odstupy, to musí být jízda. Snad ještě větší, než dvojčata.

3 0
možnosti
Foto

Máš ty kluky krásné, Kačko.

Přesto bych to ještě jednou zkusila. Vezmi si příklad z Beckhamových.;-D

Napočtvrté to byla holčička.

1 0
možnosti
Foto

No nevim, aby si nemyslelu, ze jim kradu nápady;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)