Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J38i75r57k13a 10L10i37s63ý

20. 7. 2021 8:56

Já jezdím v podstatě jen Slováckým expresem a vždy maximální spokojenost. nikdy jsem neměl problém sehnat kafe či pivo. Toalety v pohodě, personál taky.

2 0
možnosti
MV

Cestovani s OBB (Rakouskymi spolkovymi drahami): Co tyden, to nektera z "lasicek" smerem HBf Wien - Breclav nejede, nebo zastavi na neurcito. Jediny rozdil asi je, ze vas nenechaji na pospas osudu, ale uz z Hohenau pro vas vypravi mikrobus az do CR.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
LK

L20e15o 97K24R87Á13T78K28Ý

20. 7. 2021 8:08

SŽDC a ČD byly dřív jeden spolek. Takže se ten binec akoràt rozdělil a to se ještě hàdaly o majetek. SŽDC opravuje tratě způsobem "až když hoří". ČD má pár nových souprav na hlavní trati, jinak je to katastrofa. Jezdil jsem dlouho vlakem do zaměstnání, ale potupně jsem se vrátil k autu - cenově stejné, o pohodlí nemluvě. A jet na dovolenou s ČD? Tak velký dobrodruh nejsem...

2 0
možnosti
DK

Autorko, takto to například vypadalo s Regiojetem na cestě do Chorvatska. Takže buďte ráda za ČD;-D :

https://cnn.iprima.cz/pekelna-cesta-do-chorvatska-cestujici-regiojetu-stravili-kvuli-poruse-celou-noc-v-madarsku-29783

5 0
možnosti
DK

Stržené trakční vedení je věcí Správy železnic, nikoli Českých drah.

2 0
možnosti
ZZ

Nejde o samotnou poruchu, ale o přístup zaměstnanců k pasažérům.

Ty poruchy mohou postihnout každého dopravce a žádný nedokáže poruchu odstranit během několika málo minut.

:-/

7 1
možnosti

Hehe, super příběh. Jen se divím, že ten kus čd nezatáhli soupravu nějakým diselem, jednu po druhé. Vždyď by to bylo mnohem rozumnější ne? :o

1 1
možnosti
AK

Vystoupil bych do pole, došel do nejbližší vesnice a zavolal si taxi nebo střčil někomu z místních pár stovek, ať mě hodí do Prahy. Na to, že se nesmí vystoupit z vlaku vám milé ČD z vysoka víte co.

7 2
možnosti

Byla by bžunda, kdyby vás hned po opuštění vlaku v druhé koleji srazil protijedoucí náklad :)) Zaslouženě, namistrovanče.

4 1
možnosti
LP

Tý, jo. Jezdím vlakem docela často, ale z tohoto by mě kleplo.

2 0
možnosti
Foto

Není tomu nijak dlouho, co jsem cestovala velmi často na trase Budějovice - Plzeň. A nikdy, opakuji nikdy jsem nevyrazila bez lahve vody, zásob jídla a vlhčáků. Za tři roky dva sebevrazi na trati, výluka s dvěma busy pro celej rychlík a taky třeba organizovanej náhon cestujících do rychlíku na úplně jinej konec republiky :-D. No byla by z toho hezká knížka, kterou by mohly pokladní dávat k jízdenkám...

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)