Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Spousta těchto lidí odstaruje tyto tragedie nesmysly, kterých je plný internet a prakticky neexistuje možnost tyto nesmysly vypnout nebo alespoň regulovat !!

Co se týče veganství - to že je člověk všežravec ví mnohdy i malé dítě - jen k veganům se tato informace jaksi nedostala Rv

7 4
možnosti
AK

"neexistuje možnost tyto nesmysly vypnout nebo alespoň regulova"

Pokud to myslíte jako konstatování, prosím OK. Pokud to ale myslíte tak, že by měla existovat "autorita", která bude vypínat a mazat, tak pán bůh s námi a zlé pryč.

Kam to vede už dnes můžeme vidět na některých soc. sítích, kde to již existuje. Vypínají a mažou se tam nesmysly nebo nepohodlné (a třebaže někdy i hloupé) názory?

2 0
možnosti
MK

Dobrý večer, Katko. Správně to uvádíte na začátku psaní, ironie neironie, musím se vším souhlasit. Ohledně alternativnich rodiček by se daly popsat stohy papiru, snad jen jeden příklad za všechny. Nebýt včasne provedené extrakce u rodičky s velice převelice pečlivým a direktivnim porodním plánem, vše odmítajícim apriori stran personálu (dokonce i vyšetření porodních cest - zhodnoceni progrese porodu), bůh ví, jak by novorozenec dopadl (pupecnik 2x pevne kolem krčku) Zaplať pánbůh, že paní nasmeroval do porodnice, že se rozhodla nerodit doma! Karma.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)