Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vubec jsem netusil, ze mohou byt trirychlostni dudliky. Za nasich let bejvaly jen jednorxchlostni ruzove pro holcicky a modre pro clapecky. Ze by byla nedostatkovym zbozim si nejak nemohu vzpomenout. Asi i v tech dudlicich videla strana a vlada budoucnost zeme a dokazala zajistit jejich mnozstvi. Ke kvalite se vyjadrit nemohu, ja je nezkousel, a na ty protektoratni si uz nevzpominam.

Nase vnoucata mela sice neprebernou nabidku, ale Jana ktera po porodu skoncila nejdriv v inkubatoru a vyzivovali ji nejakejma hadickam dudliky resolutne odmitala.

A vzhledem k vseobecnemu pokroku bych predpokladal, ze ty dnesni budou mit minimalne automatickou sedmistupnovou prevodovku. A samozrejme za priplatek i vsechny mozne opce. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Je pravda, že k pokroku všeho okolo jsou tři rychlosti pro dudlík dost slabou vychytávkou:)))

0 0
možnosti
Foto

Že dudlíky se dělí na šidítka a savičky a každé z nich podle věku mrněte, jsem zaznamenala, ale rychlost je pro mě novum.;-D A podle délky dítěte tatínkové kupují ten Sunar, to je úplně normálka.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)