Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená Kateřino, těžký je život maminek, všechny jste hrdinky. Přeji rodinné štěstí do aleluja!!Je mi ctí být s vámi FEJSBUKOVĚ spřátelen...R^R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Umíte potěšit i povzbudit, děkuji velmi:-)V

0 0
možnosti
Foto

;-DR^

Že by mi děti něco někam odnesly,si moc nepamatuju,ale kdysi jsem šla venčit psa,spojila to s návštěvou obchodu a až v Penny jsem zjistila,že sáček s exkrementem stále držím v ruce,ale chyběly mi rukavice.:-)

1 0
možnosti
Foto

A nechalas ho namarkovat? Schválně, kolik by po tobě chtěli;-D;-D;-D

1 0
možnosti
DM

Taky přispěju.. :) Přišla jsem k dceři a ona už u dveří vytřeštěná a zoufalá: "Mami, může 1,5 leté dítě spolknout tužkovou baterku? Hledám hned dvě!" - Byl by to směšný dotaz, nebýt hrůzy v jejích očích.. Snažila jsem se ji uklidnit, že je najdeme... "Nenajdeme! Překopala jsem od rána celý byt! Odstavila jsem nábytek, našla věci, co hledám půl roku... nikde nejsou! Ani v plínce je nemá! Ani na vánoce jsem nedělala takový ordnung! Oblíkáme se a jedeme na rentgen!"

Říkám - tak ještě jednou, co jsi dělala, než jsi měnila baterky v té hračce a kam jsi ty staré položila? .. Dcera tvrdila, že už to všecko prošla 100x - měnila baterky, položila je na skříňku, pak byla v kuchyni, malá se motala kolem - A co jsi dělala? "Normálně, svačinku, čaj, přípravu na oběd, vyklidila myčku, nandala pračku...tam nejsou! Myčka? - Ne, v té nic není, hele" - vytáhla koše... Pak najednou Blik! hmátla po kastlíčku na mycí tabletu a tam, úhledně uložené jako by to bylo odjakživa jejich místo, hezky zavřené odpočívaly... :)

1 0
možnosti
Foto

Krásné. Mycím cyklem asi neprošly, že? To bývají zajímavé experimenty. Pravda, nechtěné, ale pro nás ostatní přínosné;-D;-D;-DDěkuji za příspěvěk, pobavil mě, hezký večerR^

0 0
možnosti
DT

Ano! Oněch pověstných pět minut ticha... :-);-D R^

2 0
možnosti
Foto

O tom jsem se rozhodla sepsat samostatný článek, to je na delší povídání:)))Díky za reakci a hezkou neděli:)

0 0
možnosti
MH

Děti nejvíc láká záchodová mísa - co tam už plavalo hraček! A taky pračka. Tu jsem jednou nezkontrolovala, nacpala do ní ve spěchu prádlo a pak jsem při praní postřehla, že se ve vodě cosi zablesklo. Poklekla jsem a zahleděla se dovnitř: mezi bílým prádlem se ve vodě v mydlinkách točila stará rezatá baterka - a svítila!

2 0
možnosti
EK

Nejdůležitější je zkontrolovat ledničku, už jsem tam odložila krabičku s čajem a fén.

1 0
možnosti
Foto

Ano, lednička bývá ušetřena dětským výmyslům, ovšem proti mateřským myšlenkovým pochodům je bezbranná;-D;-D;-DZdravímR^

0 0
možnosti
Foto

Co si domů odnáším, případně neodnáším, musím kontrolovat i dnes, když už jsou děti velké. Pro změnu nám tu řádí menší skleróza.;-);-D

Díky za milé a zábavné čtivo, Kačko. Užívej si tu drobotinu.R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuju a děsím se toho, že se má současná skleroza začne zhoršovat8-oHezký nedělní denR^

1 0
možnosti
Foto

Klobouk dolů, jako vždy, jednak před popsanou realitou a také stylem, s nímž píšete o tak složitých manévrech, jako je návštěva s dětmi.

Zejména tam, kde na ně nejsou zvyklí, kde už odpadly ty základní atavismy, co všechno může dítě učinit, není-li sledováno kontinuálně.

Časem jsem se docela vypracoval, po příchodu na návštěvu jsem prošel místnosti, kde měly děti přístup a neomylným zrakem a k údivu majitelů jsem ukazoval předměty, které prostě musely na horní police, kde se musely nutně ucpat příslušné otvory, kam šlo naházet cokoli.

A pak.....pak si vychutnat své kafe v bezpečí a klidu.

Karma.

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás a děkuji. A s tím průchodem domácnosti u návštěvy jste mi evokoval, že takto kontrolujeme místnosti i před odchodem-nejen,abychom navrátili věci do původního stavu, ale také aby u návštěv nezůstalo něco, co by zas doma chybělo nám;-D;-D;-D Kdo by to byl řekl, že mateřská přinese tolik životních zkušeností;-D Děkuji a hezkou neděliV

0 0
možnosti
BH

Krásné jako vždy.

Připomělo mi to také krásné "manévry" při prvním opuštění na dvě hodiny prvního dítěte a vývoj opatření s dalšíma...

1 0
možnosti
Foto

Přesně. Zážitky matky od jednoho dítěte a od vícero dětí se zásadně liší;-D;-D;-DZdravím a děkujiR^

0 0
možnosti
Foto

Milá Kačenko, to je opět skvělé čtení a foto důkazy též;-D! Jsem ráda, že Ti káva chutnala, jsou to pro Tebe vzácné chvilky, tak jen houšť!!!

2 0
možnosti
Foto

Zdeni děkuju. Při kávě si vždycky vzpomenu na tvé krásné krátké básničky, co dáváš na facebook. Děkuju a těším se na setkání blogerů, doufám, že už se blíží:)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS