Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto vás chápu. Během pandemie se málem zhroutila kamarádka mé dcery, která má též 3 děti, ovšem 1x SŠ, 1x ZŠ a 1x předškolák, ti všichni v distanční výuce. Do toho ona i manžel na home office. Bydlí ve standardním 3+kk a aby nebylo tomu všemu konec, manžel se s kovidem pral dost dlouho. U nich to byl takový masakr, že moje dcera k sobě do azylu vzala toho středoškoláka. Díky němu měla i ona karanténu.

1 0
možnosti
Foto

Jak říkal Smoljak:"Každej to chce slyšet ještě jednou!" Tak já jsem si to musela přijít přečíst ještě jednou.;-D;-D

1 0
možnosti

R^

Vládnete slovem, píšete čtivě!

Myslím, že již jsou naočkováni všichni, kteří naočkováni být chtěli. Pokud někdo chce riskovat svoji smrt, je to jen jeho věc! Proto by mělo být ukončeno omezování naší společnosti včetně respirátorů, protože převládající varieta delta již nezablokuje zdravotní péči tak, aby nám opět museli umírat pacienti doma bez pomoci! Do voleb se však budou politi bát hnout čímkoliv!

Vám hodně síly ke krocení těch tří Vašich tygříků! Toho čtvrtého zvládnete také!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Karma.Je fajn zde číst i něco normálního a pohodově napsaného....

2 0
možnosti
Foto

Upřímně a bez příkras o problémech dnešní maminky.... S dětmi je radost, starost i trápení - ale doufám, že to zvládnete i v této (post) covidové době. Určitě se všechno zase jen v radost obrátí.... Hlavní věcí je, že jsou Vaši kluci zdraví a chovají se vzhledem ke svému věku úplně normálně. Vychovala jsem chlapce - i holčičku, vím to. A také jsem to neměla lehké - tehdy jesle, školka, moje zan městnání, a manžel každou chvíli dlouhodobě mimo domov - na služební cestě. (Jo, holčičky bývají přece jen trochu ukázněnější než chlapci. (Máme už 3 vnučky a dva ch vnuky ( tedy pra). Držím Vám palce, maminko KateřinoR^;-)

2 0
možnosti
OU
Foto

Já tušila, že existují rodiny, kde to klape. Kruci, cítím se ještě víc neschopná;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že s hlasováním blogerka roku jsem si počkal až na vás. Psát čtivě o věcech pro mne jako muže spíše odtažitých, to je skoro zázrak R^:-)

2 0
možnosti
Foto

jéé,to je velká pocta, děkuji:)

0 0
možnosti
Foto

A tu první třídu bude mít na distančce, to jsme měli loni v práci. Maminka od sousedů zapůjčila vyřazený noťas s nefunkční kamerou, nebude přece na tu chvíli pořizovat nový, že. Přídatná kamera fungovala, jen když sama uznala za vhodné. Pokud se tak stalo, dítě si ji s ledovým klidem samo vypnulo a vedle noťasu smažilo hry na mobilu. Ten byl posléze zabavován a ukládán u mě s instrukcemi, kdy smí být vydán. Úleva při znovuotevření školy byla velká na všech stranách.;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)