Diskuse

Ženy by měly

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Paní Kateřino, dobrý , čtivý a zároveň aktuální článek. R^:-)Mediální tlak na ženy (a hlavně mladé a dívky) v otázce "krásy" je obrovský, v nejhorším případě skončí na psychiatrii , a to nejenom s anorezií či bulimií, u nás na oddělení (tedy na akutních psychózách, kde sem až do svého definitivního odchodu do důchodu 20 let pracoval) sme vždycky měli alespoň jednu mladou holku, které se z přehnané touhu po kráde nakonec rozjela psychika:-/

2 0
možnosti
Foto

Pane Dane, děkuji za příspěvek. Naprosto s Vámi souhlasím.Pamatuji si stáž na psychiatrii, kde jsem naprosto fascinovaně poslouchala příběhy anorektiček a bulimiček, koukala na holky obtažené kůží a nechápala, jak to mohly nechat zajít tak daleko. A to byly některé ještě přesvědčené, že by rády zhubly i víc. 8-o

0 0
možnosti
DT

Určitě to tak nemyslel, spíš přemýšlel, jestli bude potřeba koupit takové to sedmimístné auto. ;-)R^

4 0
možnosti
DP

Já si to taky, podle popisu manřela od paní Kateřiny, myslím, z manželů vůči partnerce či partnerovi někdy "vylet" nějaká nepromyšlená hláška, kterou by dotyčný okamžitě chtěl vzít zpět (jenomže to už nejde, když to bylo jednou vyřčeno:-/).

1 0
možnosti
JB

J81a92n 67B75u35r84i50a26n

25. 9. 2018 6:52

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že Váš manžel to možná vůbec nemyslel nijak zle - jenom prostě konstatoval, když si všiml. Že se Vás to dotkne, to ho nejspíš vůbec nenapadlo. Prostě jen taková momentka.

A určitě si je vědom toho, co jste pro něj a rodinu obětovala. Alespoň já to tak vnímám a je mi jasné, že manželka už nikdy nebude vypadat jako před dětmi.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji,já si myslím to samé, podle mě na tuhle příhodu zapomněl ještě dřív, než jsme pochytali ty děti...Vy jste rozumný chlap, to se mi líbíR^

0 0
možnosti
Foto

Ženy by měly být samy sebou a dělat to, co je činí šťastnými (pokud samy pro sebe urvou kousek času). Máš krásnou rodinku a podle toho, jak si tě pamatuju ze srazu, žádné vady na kráse neshledávám, naopak. Měj se fajn!R^:-):-)

1 0
možnosti

Správná odpověď měla být: "Máš na starosti děti čtyřikrát týdně. Já vyrážím s Ančou dvakrát na jogu, abych se zpevnila a dvakrát ke kadeřnici, abych se zvelebila. A udělej stojku ;-)"

3 0
možnosti
Foto

A on by nechtěl dalšího potomka? ;-)

Otázku na těhotenství jsem dostala jednou na babinci, když jsem si vzala vycpanější podprdu. :-D

1 0
možnosti
Foto

S potomky si zatím dáváme pauzu;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

H41a90n16a 20V16l35k73o12v23á

24. 9. 2018 16:56

Tak trošku si myslím že tenhle společenský tlak na perfektní vzhled se desetiletí od desetiletí stupňuje.

I můj bratr (naše matka celý život bojuje s nadváhou a nepamatuji si že by v dobách mého dětství měla k masu přílohu a přesto v přechodu přibrala na 90 kg) své ženě s modelkovskou postavou připomíná (bezostyšně přede mnou) že "dřív měla na břiše ty pekáčky buchet"....Mají 2 děti....Což jsem mu musela připomenout.

Vám karma za totéžR^

2 0
možnosti
Foto

To je přesné. Nechápu, jaktože to některým lidem nedochází. Je to smutné. VámR^

0 0
možnosti
Foto

J12a33n80a 81M98a58j50o21v15á

24. 9. 2018 15:53

Moc, moc velkou karmu posílám.

1 0
možnosti

Kateřino, napsala jste to moc hezky. Přesně vím, o čem píšete.

Jen je fakt úsměvné, že máte po třech dětech tak těsně za sebou ještě nezatažené břicho:-)) to může "vymyslet" jen chlap:-D

(Možná, že máte málo pohybu:-D:-D, au..au..do hlavy ne:-))

Mějte se krásně!

3 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-Dasi zařadím nějakou tu dietku

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)