Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Sáááákryš, co na Váš článek říct. Snad že jste nadšená naivní masochystka ?

Když jsme byli malí ( 3 bratři + další a další vnuci a vnučky od tetiček a stýců ), tak se problému chopila babička. Vždy jí k tomu stačil jen víkend prodloužený na 3 dny. Nenutila nás na nočník, jen nás umývala v ledové vodě ( teplou tehdy doma ještě neměla ). Vždy s klidem, bez křiku, bez nervů. Říkala, že jí nevadí, že jsme nešli na nočník, ale bohužel se to musí umýt. Do 3 dnů nám každému došlo, že než mít umrznutý zadek, je lepší jít na nočník.

0 0
možnosti
Foto

Báječné;-D;-D;-DAsi zkusím zrealizovat. A dám vědět;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
ZB

Teda, to jsou horory, kam se hrabe King! :-) Ne fakt, na tohle bych neměla, syn měl naštěstí tohle období krátké a skoro bez podobných zážitků.

1 0
možnosti
DS

U nás to bylo u všech podobně, kluk či holčička. U prvního syna ordinovaly babičky (když ne osobně, tak po telefonu), takže byl do 15 měsíců bez plíny přes den a do 20 přes noc, ale přiznám se, že v době nemoci jsem ho raději jistila. Dcera, již bez intervence babiček, byla na tom podobně, jen v době nemoci jsem točila jednu plínku pro jsitotu až do uzdravení. Synek nejmladší spí s námi v posteli, takže, ač byl před 2. rokem odplenkovaný, na noc mu plínu necháváme, protože je to střídavě oblačno. Většinou se probudí úplně suchý, ale už jsme zažili i opak...

3 0
možnosti
Foto

U toho nejstaršího přišlo prozření zcela nečekaně,někdy okolo 2,5let a bylo to doslova ze dne na den, a to i přes noc. Teď je to takový náčelník Apačů, jediný,co to má pod kontrolou:))) Díky za příspěvekR^

3 0
možnosti
Foto

A jsou pomalovaní jako indiáni?;-)

P.S. Čekala jsem, že tu sedačku omatlali ovocnou kašičkou nebo tak něco.

1 0
možnosti
Foto

K malování na tělo ještě nedošlo. Naštěstí...:))))

1 0
možnosti
Foto

Málem bych zapomněla,máš karmu,velice jsem se zasmála;-DR^

1 0
možnosti
Foto

První dcera byla babičkou cepována na nočník už od 9 měsíců a v roce a něco byla bez plen. U druhé jsme měli už babičku daleko,tak jsme to nechali volně plynout,proste až k tomu sama dozraje a do 2 let byla také bez plen.

A u chlapečka jsme šťastní,že od 3 et chodí sám a pleny už nemusíme řešit,ale pamatuju,jak nejdřív odmítal nočník i wc a držel to tak dlouho,než dostal plenku. Mysleli jsme,že se prostě vydělá na zem,ale on čekal na plinku.

Dnes,když cestujeme,tak to drží,než sjedeme do Mekáče,jinde odmítá konat.

1 0
možnosti
Foto

Má to ,chlapec, dobře vymyšlené:)))

1 0
možnosti
Foto

Milá Kačenko, zdravím do bobečkového království a držím palce i jiné tělesné úchyty, aby vývoj směřoval ke kýženým výsledkům. Jinak karmuju, bavím se a zdravím!!!R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Zdeni. Moc děkuju a zdravím čtenáře do Velvar:)

V

2 0
možnosti
Foto

Kačko, to je prostě velká radost číst vaše články!

2 0
možnosti
Foto

Jé,to mě tak těší:) DěkujuV

0 0
možnosti
Foto

Kačko, ráda jsem si tě přečetla a zavzpomínala na moje kluky, už teď se těším na vnukovské trable s nočníkem;-DR^Zdravím paseky!

2 0
možnosti
Foto

Jíťo,kdyby byl problém s nočníkem. Napiš. Poradím:)))) Pa a díkV

1 0
možnosti

Ten nâzev "mateřská, rodičovská dovolená" mohl vymyslet jedině Marťan. Je to učiněná Hawai - pláž, slunečníky, piňa colada!:-)))) Že?

Když si představím jaký zlomek denní činnosti je honba za...no, aby to nevypadlo kde nemá, je s podivem, co všechno jeden rodič stihne:-))

Nočníková tolerance je do tří let věku, tak se zásobte, Kateřino, dobrým červeným:-D

2 0
možnosti
Foto

Dočista dovolená. All inclusive:))) Zatím jsme s nočníkem v toleranci. Do školky půjdem bez plen, super:)

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)