Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ona se autosedačka pere?8-o To jsou mi novinky... Ale to, že čistá dlouho nezůstane, smysl dává. Tipuju, že díťata se s čistou sedačkou nemažou a hned ji zase krásně umažou.;-)

1 0
možnosti
Foto

Já mám problém s matrací. Vyprala jsem potah a nejde mi navlíknout zpátky.;-D

A nemám čas se s tim crcat.:-)

Kači,nakonec jedeme na Šumavu. Morava asi až na podzim. Ale pak něco vymyslime.:-)

1 0
možnosti
Foto

Matrace bez potahu nen nic moc...to nezávidím;-D;-D;-DVýlet vymyslíme, neboj. ZOO je krásné i na podzim:)

1 0
možnosti
Foto

Katko, opět super čtení, už se těším na pokračování, měj se!;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Improvizuju v podstatě celý život, neb nemám technické nadání.R^;-D

1 0
možnosti
Foto

tak tak...Nemáme se, my ženy, dobře?;-)

0 0
možnosti
VN

No vidíte, my babky nemáme ani tušení, jaké moderní svět přináší vzrušení.

Hezky nám o tom pište, fandíme vám, tak zas příště .... R^;-D

2 0
možnosti
DS

Kači, přesné. Můj nejstarší syn je narozený v roce 1994. Když jsme si ze soudedního Německa dovezli první autosedačku, hleděli na nás lidi jako na exoty stylem "za nás to nebylo, taky jsme přežili...". Když bylo synovi kolem roku, z "vajíčka" mu trčely nožičky, takže jsme se rozhodli koupit lepší autosedačky značky Chicco. Vybrali jsme, koupili, nainstalovali do, před prodejnou parkujícího auta, a odjeli. Jen, co manžel vjel na křižovatku, ozvalo se "cvak" a synek byl volný. Tak jsme se obrátili a jeli zpět s tím, že chceme koupit pultík (zdůrazňuji, že jsme si nestěžovali ani nechtěli vrátit peníze). Paní se podívala a povídá:"ručičky zurážet". Tak jsem jí řekla, že ať si uráží ruce svému dítěti, že by se spíš měla zamyslet nad tím, že jejich systém není příliš sofistikovaný, když ho zvládne rozepnout roční dítě v 5 minutách a že jí tedy už žádnou provizi neposkytneme. Manžel koupil sponu jako na batohy a u ševce nechal za stovku přišít "sponu přes sponu". Já se podobně, jako Ty se sedačkou, prala s kočárem ;-D Také ve mně děti vzbudily dovednosti netušené ;-D

3 0
možnosti
Foto

Vylepšováky typu spony na batohy jsou super, člověk díky nim zjišťuje, jak je vlastně nadaný:))) Dík za reakciR^

0 0
možnosti
Foto

Tak si představte, že jsem v roce 1991 (tedy s dcerou sotva tříletou) vyjel v obstarožní Škoda 105 L (nevím co L znamenalo, ale jistě ne luxus), až k Pise. Autosedačky nebyly, takže vycpáním prostoru pod nohy před zadními sedadly vznikl krásný a velký prostor pro hru, spánek, poskakování, tedy bez jakéhokoliv pásu atd. A to jsem vezl ještě pod předními sedadly 2 20 litrové kanystry benzínu.

Musím být pod ochranou několika svatých, že jsme to všechno ve zdraví přežili. Dnes bych podobně jednajícího rodiče zbavil veškerých práv k dítěti a poslal ho buď do basy nebo do Bohnic.

Buďte ráda za autosedačky, ať jsou jakékoliv.....

Jinak samozřejmě bezva čtení a karma.

3 0
možnosti
DS

Tomáši, takhle jsme cestovali s rodiči Wartburkem combi na východní Slovensko. Nejmladší sestřička si celou cestu hrála a poté spala na, do rovna vyskládaných kufrech, my s bráškou jsme se střídali na spaní v mezeře mezi sedačkami a na sedačkách a rodiče spali buď v sedě anebo na dekách pod celtou, kterou tatínek vypnul mezi stromy na odpočívadle a střechu auta. Maminka byla těhotná. Dneska mi z toho vstávají vlasy hrůzou na hlavě, ale jako děti jsme si to užili a rodiče milovali.

2 0
možnosti

No bóóóže, jak čtu, stačí se dobře zásobit vínem, a je to! Takže tři děti = 3 litry, že?! :-D:-D

Jste fakt dobrá, Kateřino!

1 0
možnosti
Foto

Zatím se to realizuje pozvolna. Musím se krotit, ještě kojím;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

No jo, po celý život se musí člověk něco učit. A pak - kdo nemá automobil, sedačky pro děti nepotřebuje. Buď chodí po svých, anebo jezdí hromadnou dopravou... Dobré ráno. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě pamatuju dobu, kdy jsem při třetím těhu s bříškem a dvojkočárem jezdívala z těch našich pasek do města vlakem. Taky fajn zážitek:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)