Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Jojo... oni to na vás prostě zkoušeli. Moje zkušenost z východního Německa - oni to zkouší. Nesmí se to brát osobně, je to národní sport. Oni prostě takoví jsou. :-)

Člověk se nesmí dát - takovou sestru dořvat na tři doby (východoněmecká povaha vyžaduje prušácké chování). Drsné ale účinné. Byla jste na tenhle systém moc měkká, proto si s vámi pohrávali jako kočka s myší. Snad se to časem zlepšilo, doufám pro vaše minulé já. :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Já si teď zpětně vybavuji vpodstatě jen ty hodné sestřičky. Když si te ́d po sobě čtu ty dopisy, zažívám chvílemi docela zvláštní pocity, že jsem spoustu událostí potlačila a nemít je takhle sepsané, možná bych si na ně vzpomněla jen velmi matně. U některých zážitků to není špatné:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)